Kövess minket!
  
     

Az étkezők dísze: betonlábú asztal

Az étkezők dísze: betonlábú asztal
2017, augusztus 2.

Az étkező kialakításakor az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen asztalt válasszunk. Az asztal egyértelműen központi helyet tölt be a helyiségben, melynek egyszerre kell praktikusnak és esztétikusnak lennie. Amikor étkezőasztalt vásárolunk, számtalan tényezőt kell előre végiggondolnunk.

A lehetőségek tárháza végtelen, ma már bármilyen formájú, anyagú, színű és méretű étkezőasztal közül választhatunk. Érdemes odafigyelni olyan tényezőkre például, hogy mekkora az étkezőhelyiség, ugyanis hiába gyönyörű egy asztal, ha méretéből adódóan alig lehet odaférni hozzá. Ezért ajánlott kis helyiségekbe a kevés helyet foglaló kerek asztal, illetve keskenyebb kialakítású helyiségekbe a téglalap alakú étkezőasztal. Ha a forma és a méret már megvan, kérdés, hogy milyen anyagból készült asztal mellett érdemes döntenünk.

A betonlábú asztal azoknak ajánlott, akik szeretik a kicsit rusztikus hatású, mégis modern és stílusos bútordarabokat. A beton egy igen kedvelt építőanyag, amely mára a belsőépítészetben is vezető trenddé vált. Így a bútortervezésben is egyre komolyabb helye van, hiszen egy igen dekoratív, tartós és szép anyag. A betonlábú asztalok egyik előnye, hogy ma még nem mindennapos, nem tucatbútor, hanem a vezető belsőépítészeti trend része, amely csak a legnevesebb gyártóknál érhető el. A tartósság és a magas terhelhetőség, plusz járulék, ami különösen hasznos azok számára, akik előszeretettel terítik meg számtalan fogással az étkezőasztalt. Az asztal különösebb karbantartást nem igényel, végtelenül egyszerű a tisztítása, és garantáltan hosszú élettartamú. A lábszerkezet alapja fa, melyet vékony rétegben borítunk igen tartós, viasszal kezelt, így nem porló, könnyen tisztítható speciális betonnal. Így a nagy súlytól sem kell tartania, asztalaink könnyen áthelyezhetőek, ugyanakkor stabilak, terhelhetőek.

Egyedi és a legújabb trendbe illeszkedő étkezőasztalt szeretne? Válassza betonlábú asztalainkat! Klasszikus és egyben minimál stílusú betonlábú asztalaink kellemesen íveltek, és a természetes fa anyagú asztallap garantálja az otthonos hatást. További információért látogasson el honlapunkra, a www.asztalkell.hu webcímre, és tekintse meg betonlábú asztalaink széles választékát! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70-393-0120-as telefonszámon vagy az info@asztalkell.hu e-mail címen, készséggel állunk rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Előző cikk olvasása:
fabutorgyartas-hu
Rendezze be otthonát egyedi bútorokkal!

A lakberendezés, mint olyan rengeteg kérdést és megoldásra váró problémát vethet fel, ha arra adjuk a fejünket, hogy szeretnénk teljesen...

Close