Kövess minket!
  
     

Bútorgyártás egyszerűen? A megfelelő csiszolóanyaggal lehetséges!

Bútorgyártás egyszerűen? A megfelelő csiszolóanyaggal lehetséges!
2016, október 27.

A természetnek számtalan ajándéka van, melyeket, ha megfelelően használunk fel, hosszú éveken át szolgálhatják kényelmünket és komfortunkat. Ilyen nyersanyagnak számít a fa is, mely a bútorgyártás egyik legkedveltebb alapanyaga még napjainkban is! Ennek két fő oka is van, az első, hogy természetességet csempészhetünk be vele otthonunkba, a másik, hogy remekül alakítható nyersanyag, így szinte bármilyen kialakítás létrehozható a segítségével!

Hiába látnak napvilágot újabbnál-újabb mesterséges anyagok, a fát egyszerűen képtelenség kiszorítani a bútorkészítés világából! Ahhoz azonban, hogy egy fából készült bútor tökéletes lehessen, elengedhetetlen a megfelelő csiszolóanyag alkalmazása is!

A csiszolóanyagok világa igen szerteágazó. Attól függően, hogy milyen alapanyaghoz szeretnénk alkalmazni, számos kivitel közül választhatunk. A fa megmunkálásához sem elegendő egyfajta csiszolóanyag, hiszen a nyersanyag keménységétől kezdve, a megmunkálási fázisokon át, többféle tényező befolyásolhatja azt, hogy éppen milyen kialakításra van szükségünk. Továbbá léteznek kézi- és gépi csiszolóanyagok is, melyeknek szintén a felhasználás során van fontos szerepük.

Az első és legfontosabb tudnivaló fa csiszolás esetén, hogy mindig a szál iránnyal azonos mozdulatokkal dolgozzunk! A munka történhet száraz és nedves felületen is, az adott eljárásnak megfelelően. A nagyobb felületeket érdemes gépi megmunkálással, míg a finomabb részleteket kézi csiszolással eldolgozni. Ahhoz azonban, hogy a végeredmény mindenképpen tökéletes lehessen, fontos, hogy a csiszolóanyagot megbízható forrásból szerezzük be! Cégünk sok éves múlttal rendelkezik csiszolástechnikában, így kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy azok minden létező szempontnak megfeleljenek! Látogasson el honlapunkra, a www.dunaholz.hu-ra, és tekintse meg ajánlatainkat! Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akár telefonon, a 06 30/996-43-82-es számon, akár e-mailben a dunaholz@gmail.com címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Előző cikk olvasása:
argokarpit.hu
Régi bútorok javítása a legkiválóbb módon

Ön is úgy gondolja, hogy a régiség mindig érték, és szeretné régi bútorait jó állapotban még sokáig használni? Nagyszerű megoldás...

Close