Kövess minket!
  
     

Design az irodában is!

Design az irodában is!
2015, április 7.

Manapság egyre fontosabbá válik az, hogy egy vállalkozás ne csak a reklámokon keresztül közvetítse azt, hogy milyen szolgáltatásokat ajánl ügyfeleinek és, milyen „ars poeticát” követ a működése során, de prezentálja azt az iroda kialakításával és berendezésével is.

Már régen elmúltak azok az idők, amikor egy iroda ugyanazokból a komor, sötét és unalmas irodabútorokból állt. Aki szeretne haladni a korral és kivívni ügyfelei tetszését, annak ideje kicsit jobban körülnézni a designos és trendi iroda berendezésre vonatkozó modern lehetőségek között.

A fiatalos, trendi irodák ma már mernek színesek lenni, nem ódon, súlyos tölgyasztalokat, hanem praktikus, variálható irodabútorokat használnak, melyek hangulatosak és be lehet őket szerezni akár egyedi kivitelben is, igazodva a cég arculatához. A babzsák fotelek szintén nagy népszerűségnek örvendenek, de minden szóba jöhet, aminek csak a merészség és a képzelet szabhat határokat.

Merjen Ön is újítani, vívja ki ügyfelei elismerését, és teremtsen motiváló környezetet alkalmazottai számára korszerű és stílusos irodabútorokkal!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Előző cikk olvasása:
irodabútorok1
Milyen a jó irodai szék?

Az irodai munka sokak életében tölt ki napi nyolc óra elfoglaltságot. A hétből öt napot számítógép előtt dolgozni bizony hosszú...

Close