Kövess minket!
  
     

Hogyan érdemes berendezni egy teaházat?

Hogyan érdemes berendezni egy teaházat?
2015, április 7.

A teaház autentikus berendezésekor figyelembe kell venni, hogy nem egy átlagos vendéglátó helyet szeretnénk berendezni, hanem egy olyan helyszínt szeretnénk teremteni, amely sokak számára többletjelentéssel bír. A teázó nem csupán egy találkozási pont, hanem a minőségi időtöltés színhelye, ahol a teázás mélyebb értelmet nyer, szertartássá nemesül.

Éppen ezért a vendéglátó bútorok összeválogatásánál fokozottan figyelembe kell venni, hogy minden sokkal kényelmesebb legyen az átlagosnál. A merev, kemény, kényelmetlen székek nem jöhetnek szóba, a cél az otthonos körülmények megteremtése. Érdemes kanapékat, foteleket és puffokat, természetes anyagból készült, megnyugtató színű bútorokat és egyéb kellékeket beszerezni.

A teaház bútorainak meg kell teremteniük a relaxációhoz, az intim beszélgetésekhez szükséges hangulatot, kényelmet és privát szférát is. Néhány egyszerűnek tűnő berendezés és designelem segítségével a helyiség a teázás varázslatos színterévé válhat, és a látogatók örömmel fognak visszajárni a különleges teaházba.

Ne feledje, egyedi bútorokkal minden megvalósítható!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Előző cikk olvasása:
lakberendezesi bútorok2
Tanácsok a romantikus hálószoba berendezéséhez

A romantikus, mesébe illő hálószoba sok hölgy kívánságlistáján szerepel, hiszen ez az egyik legnőiesebb stílusú hálószoba. Egy romantikus helyiséggel nem...

Close