Kövess minket!
  
     

Lakberendezési tanácsok a gyerekszobához

Lakberendezési tanácsok a gyerekszobához
2015, április 7.

Egy gyerekszoba berendezése több dologban is eltér a lakás többi helyiségének kialakításától. A gyerekszobának sokoldalúnak kell lennie, így nem árt, ha nem csak otthonosnak, szépnek és praktikusnak rendezzük be, de biztonságosnak is.

A kisebb gyerekek szobájában lennie kell egy alvásra, valamint egy tanulásra alkalmas saroknak, de természetesen ideális teret kell teremteni a játékhoz is.

A lakberendezés során használjunk vidám színeket, akár állatos, mesefigurás tapétát vagy falmatricát. A bútorok kiválasztásánál rendkívül fontos szempont, hogy ne legyenek éles sarkaik, kiálló szögek, szálkák, továbbá az elkészítésüknél használt alapanyagok se tartalmazzanak veszélyes anyagokat.

A berendezések, kiegészítők, használati tárgyak vásárlása során érdemes előnyben részesíteni a strapabíró darabokat, illetve jobb, ha igényes, ugyanakkor nem méregdrága, design bútorokat választunk, mert azok valószínűleg csak megsínylik a gyerekek játékát.

A legjobb, ha olyan berendezések mellett döntünk, melyek könnyen variálhatóak, hogy a későbbiekben a gyermek saját ízlésére lehessen alakítani a szobáját.

Mindehhez kiváló megoldást nyújtanak az egyedi bútorok, melyek minden speciális igénynek eleget tesznek.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Előző cikk olvasása:
irodabútorok2
Design az irodában is!

Manapság egyre fontosabbá válik az, hogy egy vállalkozás ne csak a reklámokon keresztül közvetítse azt, hogy milyen szolgáltatásokat ajánl ügyfeleinek...

Close