Kövess minket!
  
     

Régi bútorok javítása a legkiválóbb módon

Régi bútorok javítása a legkiválóbb módon
2015, július 31.

Ön is úgy gondolja, hogy a régiség mindig érték, és szeretné régi bútorait jó állapotban még sokáig használni? Nagyszerű megoldás a bútor felújítás, hiszen így nem kell új darabok vásárlásával törődnie, és az értéket jelentő bútorokat a következő időben is előszeretettel veheti igénybe.

Sok ember szeretne régi bútort a lakásába, a hagyományok megőrzése miatt, és a hangulatuk miatt is. Azonban többségében ezek a bútorok felújításra szorulnak, hiszen már hosszú évek óta használatban voltak. Nem egyszerű a probléma megoldása, ügyelni kell a megfelelő bútor javítási mód kiválasztására. Rengeteg kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy vajon mit, és milyen sorrendben kell javítani a felújítandó bútorokkal kapcsolatban. Amikor a kárpit javításra kerül a sor, szintén körültekintően kell eljárni a kárpit kiválasztásában, érdemes könnyen kezelhető, időtálló textilt választani. Megkönnyítené a választást egy olyan gyorsan és egyszerűen, vízzel tisztítható bútorszövet, mely a tartós használat alatt sem szorul cserére. Az Aqua Clean bútorszövet nagyszerű választás, hiszen pont a felsorolt tulajdonságokat egyesíti.

Az egyik legfontosabb feladatunk, hogy olyan szakemberek segítségét kérjük a bútor felújítás elvégzését illetően, akik tapasztalattal rendelkeznek. Az Argo Kárpit munkatársai tökéletesen alkalmasak erre. A megrendelők elégedettségének érdekében tanáccsal látjuk el érdeklődőinket, és garancia vállalásával, minőségi munkát végezve tesszük a ránk bízott bútor felújítási feladatokat.

A www.argokarpit.hu oldalon részletesen olvashat eddigi munkáinkról, és lehetősége van segítségünket kérni, bármilyen bútor felújítási nehézsége adódik. Bútorok javítását és kárpitozását egyedi igényeinek megfelelően végezzük, akár a forradalmi Aqua Clean bútorszövet felhasználásával.

Az Argo Kárpit és az Aqua Clean technológia egyedülállósága a következő előnyös tulajdonságokban rejlik:

  • hosszan tartó tisztaság
  • könnyű tisztíthatóság
  • megbízhatóság
  • minőségi elvárások
  • teljes körű felújítás

Válassza Ön is az Argo Kárpit szolgáltatását, és biztos lehet abban, hogy egyedi bútor felújítással kapcsolatos igénye garantáltan teljesítve lesz! Bővebb információval kapcsolatban keressen minket! Rendelkezésére állunk a 06 – 70 566 7374 -es telefonszámon, valamint az info@argokarpit.hu e-mail címünkön!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
RICH CAFE, GLYFADA, LOUIS POLYCHRONOPOULOS, 09OCT2007
Milyen egy modern bár belülről?

A szórakozás minden ember életének a szerves részét képezi. A hétvégi pihenés alkalmával, a barátokkal történő kikapcsolódás helyszíne többnyire valamilyen...

Close