Kövess minket!
  
     

Tanácsok a romantikus hálószoba berendezéséhez

Tanácsok a romantikus hálószoba berendezéséhez
2015, április 7.

A romantikus, mesébe illő hálószoba sok hölgy kívánságlistáján szerepel, hiszen ez az egyik legnőiesebb stílusú hálószoba. Egy romantikus helyiséggel nem lehet melléfogni, hiszen esztétikus, hangulatos és mindenkiben pozitív érzéseket kelt. A XIX. század ábrándos lányszobáinak megidézése néhány hangsúlyos és jól megválasztott bútor segítségével megvalósítható, azonban vigyázzunk, mert ha túlzásba esünk, akkor a romantika könnyen átfordulhat giccsbe.

A lakberendezés és a bútorok kiválasztása során vegyük figyelembe a színek, anyagok összhangját. A romantikus stílusra jellemzőek a pasztellszínek, a rózsaminták, a fehér is hangsúlyos. Az anyagok tekintetében a fa, a selyem, muszlin, csipke, masnik, fodrok azok, amelyek képesek megidézni a romantika hangulatát.

A hálószoba berendezésekor jó választás lehet egy kovácsoltvas vagy fából készített ágy hangsúlyos fejtámlával. A nagy ruhásszekrények, komódok, tükrös fésülködőasztalok, díszpárnák, ágytakarók is kötelező stíluselemnek számítanak.

Különleges elképzeléseinek megvalósítása érdekében érdemes az egyedi bútorok adta lehetőség mellett dönteni, hiszen így már csak a fantázia szabhat határt álmai hálószobájának kialakításában!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Előző cikk olvasása:
lakberendezesi bútorok1
Lakberendezési tanácsok a gyerekszobához

Egy gyerekszoba berendezése több dologban is eltér a lakás többi helyiségének kialakításától. A gyerekszobának sokoldalúnak kell lennie, így nem árt,...

Close